Shutterstock: Natalia Danilina

Shutterstock: Natalia Danilina

Interessant: zeeleeuw laat ander geluid horen

Heel boeiend. Zeeleeuw Stan (7) laat in het debatcentrum van Dolfinarium Harderwijk even een heel ander geluid horen. “HUINKHUINKHUINK.”

Niet onze woorden, maar die van zeeleeuw Stan: “HUGGGUUU HUGUGGGUU.” We zeggen niet dat we het honderd procent met hem eens zijn, maar het is wel heel interessant om eens iets anders te horen. “GNAAAAARG GGNARGGNARGGNARG.” Verfrissend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor wie bewijs wilt dat hondenvlees niet loont: de posts van dronken Maitreya geven een representatief beeld van hersenen die worden aangetast als gevolg van het dagelijks nuttigen van hondevlees. Wees gewaarschuwd!

Reageer
gravatar

Er gaat een hardnekkig gerucht rond, dat er hondenvlees in HOY-worsten zit. Als dat gerucht waar is en Maitreya een liefhebber is van HOY dan komen de staat van zijn/haar hersenen in een heel ander daglicht te staan. Dan kunnen we ineens grote vraagtekens zetten bij de trollen die reclame maken voor HOY-worst. Zij zijn dan indirect schuldig aan de onzin-productie van Maitreya.