Irina No / Shutterstock

Dolfijnen zijn naast schattig ook buitengewoon intelligent en ze verkrachten elkaar

Dolfijnen zijn niet alleen heel schattige dieren, ze zijn ook nog eens buitengewoon intelligent en ze verkrachten elkaar. Dolfijnen zijn zelfs zo slim en eigenzinnig dat er genoeg voorbeelden bekend zijn dat ze mensen helpen en om hun capriolen lachen. Dat is uitermate schattig om te zien.

Ook houden ze er onderling complexe sociale normen en gebruiken op na: dolfijnen vertonen empathisch, coöperatief en altruïstisch gedrag naar elkaar toe af en toe zelfs naar andere soorten. Dolfijnen verkrachten elkaar soms om dominantie vast te stellen, zowel mannetjes als vrouwtjesdolfijnen worden verkracht. Een groep dolfijnen heet een school.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

GoogIe betaalt $ 95 per uur, mijn laatste salaris was $ 8300, 92 uur per week online. Mijn jongere zus vriend is gemiddeld 18k maand geweest en werkt ongeveer 24 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal probeerde. Dit is wat ik doe … klik op dit tabblad om naar tech Te gaan voor meer details.

http://www.moneypay.best

Reageer