Dumpert

Dumpert

Vrouw die op spitssnuitdolfijn klom hoopte zo sneller haar vakantiebestemming te bereiken

De vrouw die dinsdag in Zandvoort op een spitssnuitdolfijn klom heeft aan de politie bekendgemaakt wat haar motief was. Ze hoopte zo namelijk sneller op haar vakantiebestemming te geraken dan via Schiphol.

De fel bekritiseerde strandganger die nog steeds vastzit liet weten op vakantie te gaan naar Bordeaux. Volgens een woordvoerder van de politie schatte ze haar kansen op aankomst bij de Franse kustplaats zo hoger in dan “de onzekerheid van het huidige vliegverkeer”. Helemaal met de kennis dat reizen met een koffer momenteel ook een illusie is.

De directeur van SOS Dolfijn heeft geen goed woord over voor de actie van de vrouw: “Discutabele fratsen uithalen met een dolfijn doe je maar lekker in het dolfinarium”.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *