WNL / Youtube

WNL / Youtube

RTL4 zendt voortaan vrijdagavond ‘Help, Mijn Succesvolle TV-programma Blijkt Een Seksueel Riool’ uit

'John Williams samen met slachtoffers op zoek naar kijkcijfers en reclameblokken'

Trouwe RTL4-kijkers hoeven niet te wanhopen nu The Voice of Holland tijdelijk stopt vanwege intern onderzoek naar seksueel wangedrag: het opengevallen tijdslot op vrijdagavond wordt tijdelijk opgevuld door John Williams met het nieuwe kijkcijferkanon ‘Help, Mijn Succesvolle TV-programma Blijkt Een Seksueel Riool’.

In het nieuwe format gaat Williams samen met slachtoffers van onzedelijk gedrag achter schermen van tv-shows op zoek naar stabiele kijkcijfers, die blijven hangen tijdens de vier ingeplande reclameblokken.

RTL-zenderbaas Peter van der Vorst hoopt dat het aantal afleveringen beperkt blijft en dat The Voice snel weer terugkeert: ‘We vinden de oproer en imagoschade verschrikkelijk, vooral voor de producenten van The Voice zelf. Ze staan te trappelen om zo snel mogelijk weer een blik wanhopige, kwetsbare twintigers te begeleiden op hun pad naar roem, waarvoor ze bereid zijn zoveel te doen.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pfff dus dit is wat er gebeurt als ik even een paar dagen niet op de Speld kom. @Speld zien jullie dit? Dit kan toch niet? Kan ik echt nooit meer in alle rust Avro’s Servicesalon kijken? Waar gaat het heen……?

Reageer
gravatar

Meneer Viesman moet worden aangeklaagd vanwege zijn op z’n zachtst gezegd sensuele teksten, die zeer geliefd zijn bij jeugdige lezers. Ik snap er niets van dat de moderator nog reacties van hem accepteert.

In Spanje zou hij allang in een cel van de Sint zitten wegens beschadiging van tere kinderzielen!

Reageer
gravatar

Lieve zus, Ik meen dat een korte waarschuwing boven elk bericht van Viesman en zijn vrouw voldoende is..

Ik stel voor: “Niet geschikt voor kwetsbare kinderen die onvoldoende seksueel zijn voorgelicht en/of behept zijn met een tere ziel.”