Shutterstock / insta_photos / BOOS

Shutterstock / insta_photos / BOOS

Bedrijf start onderzoek of openbaarmaking ook bij hen zou kunnen gebeuren

Na de schokkende onthullingen bij The Voice of Holland, is bedrijf Janssen Kantoorartikelen een intern onderzoek gestart. Zo hopen ze te ontdekken of een gigantische openbaarmaking ook bij hen zou kunnen gebeuren.

“Wij willen geen bedrijf zijn waar een aflevering van BOOS van kan worden gemaakt die dan 7,5 miljoen keer bekeken wordt”, vertelt directeur Cody Janssen. “Voor de slachtoffers he. Als er ergens binnen onze organisatie ook maar een letter naar buiten wordt gebracht, zou dat niet goed zijn. Laat BOOS een les zijn voor alle plekken in Nederland waar mensen macht uitoefenen: een openbaarmaking van je seksueel grensoverschrijdend gedrag zou ook bij jou kunnen gebeuren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heb diep medelijden met Maitreya.

Hij heeft geen vrienden of bekenden meer waartegen hij slappe verhalen kan ophangen. Hij is zelfs als vage kennis geweigerd door zijn oeverloos geouwehoer. Zijn vrouw heeft hem al twee dagen na hun huwelijk verlaten en zijn familie heeft ook afstand van hem genomen.

Reageer
gravatar

Fascisme.
Ziehier de liefdevolle zorg. En de warme vriendschappen (in de kliek).
We kunnen stellen dat de opkomst van het fascisme samenvalt met het algemeen vrouwenkiesrecht. De reden dat zoveel mannen enthousiast hun einde tegemoet gingen.
Menstruatie.
Vriendjes.

gravatar

Zojuist meer nieuws, over twee man op dezelfde plek waar ik Benito wel tegenkwam. Jaap zat in een invalidenwagentje en kwam daar vaak. Er zat een knul bij hem die ik een paar keer sprak die me ineens fysiek aanviel de eerste dag van de nieuwe coronamaatregelen. Ik zei of deed niets. Jaap zei niet hier, dat is nobel. Iemand nam het voor me op, ik zei niet nodig.
Jaap stierf met Oud en Nieuw, die andere knul een paar dagen geleden nadat ik hem tegenkwam. (Ik kom daar niet dagelijks.) Dit kwam net samen met het nieuws over Benito binnen.

gravatar

De voorlaatste keer dat ik het slachtoffer zag dat net is overleden, was ik een boek aan het lezen in het park, en nam ik geen tijd voor hem, dat was deels omdat hij me dacht te kennen en zich hierin uitsprak. Ik pas niet in het kader dat voor me aangelegd wordt. Hij is geen hatelijk type maar hij verloor daardoor mogelijk zijn respect. Er waren ook al mensen die zeiden dat ik het thuis moet lezen wat me irriteerde. Het lag op dat vlak denk ik. Tamelijk onschuldige opmerkingen voor anderen zijn voor mij de grens, ik hou het simpel. Want ik wil niet mijn hele leven een of andere minne vriendjeskliek excuseren. De situatie is nu zo, dat de meeste mensen crimineel zijn door zich aan te passen, omdat dit een min volk is geworden dat op altijd dezelfde soort data – waar ze zelf steeds mee speculeren, want ze kunnen niets anders – enkel je kansen bekijken, van aantrekkelijkheid en vriendschap omdat je ‘toch nooit zonder ze kunt bestaan’ (zeker niet met de ethiek die ik heb). Ze zijn stoer met seks denk ik. Iedereen is vervangbaar (behalve ik). Je kunt ze dat niet uitleggen, dus het is een zaak van leven op dood. Zo zij het. Nu iedereen zo is geworden, kan ik dit enkel aan iedereen tegelijk uitleggen.

gravatar

Ik kwam van de zomer een zwerver tegen. Hij zei ‘hoe noem je zoiets’. Hij had talloze boetes voor iedere stap die hij deed. Zijn privé advocaat (een weldoener/vriend van hem) gaf hem zijn boetes terug, die hij in zijn handen had en impulsief voor mijn neus verscheurde. (Hij is nu opgepakt.) Hij gaf een keer 150 euro aan een saxofoniste die het niet helemaal aannam. Ook ik dacht even misschien wil hij wat anders, of jaagt hij haar weg. Ik betrapte mezelf echter een beetje op kleinzieligheid. Hij gaf later wel toe dat hij houdt van een sexofoon. Achteraf hoorde ik dat ze op Facebook stonden, de lol was eraf zodra de media erbij zijn. Dat soort figuren zit misschien vol grappen over seks, maar ze zien hun beperkingen.

De reden dat deze mensen niet zo happig zijn op een huis is dat er allerlei voorwaarden aan zitten als bij een sekte.

Reageer
gravatar

Hij kreeg boetes van het hebben van een flesje bier in zijn zak of een iPhone in zijn hand op de fiets tot douchen in een openbare douche met een geleende code van een vriendin met kanker die wel een jacht heeft, en dat ging dagelijks door.

gravatar

Toen hij met zijn snel groeiende club vrienden daar zat kwam hij naar me toe voor troost.
Hij zat al een keer te huilen. Hij noemde me de reporter.
Een uur voor zijn arrestatie zei ik op de laatste zomerdag dat hij door geroddel (dat ik trouwens niet hoor maar zie omdat ik niet aan fanschap doe) zijn bescherming kwijt is. Aangegeven door zijn vrouw hoorde ik.
Achteraf fulmineerden zijn goede vrienden over zijn criminele verleden.
Ze wilden zelf ook stoer zijn, maar bij hen is het entertainment.
Ik nam dus tijdig afstand.
Sterkte.

gravatar

Machtsmisbruik bestaat overal en het machtsmiddel is geld voor een beetje seks.
Maar laten we niet narcistisch worden en doen alsof enkel vrouwen worden gechanteerd, iedereen heeft ermee te maken, om te moeten scoren, het creëert ook de behoefte (steeds meer richting noodzaak) om hogerop te komen en meer te willen, met of zonder talent. Het talent zelf is al deel van de discriminatie procedure vanaf de eerste leerjaren, het schetst de hele samenleving zodat talenten te zien al een vernedering wordt. En ze te hebben is het isolement waarmee je ook al aan de ene of de andere kant staat.
Denk maar eens over het verhaal van een echte zwerver, ik heb er een gesproken waar de hele politie alleen mee bezig was. Het is bijna humor, maar dan nog hoor je de afgunst van de normale middenstand, en als je bijvoorbeeld een beetje meelevend bent door niet standaard te oordelen (‘dat hij niet wil werken’) ben je zelf een loser, of homo als je allebei man bent. En dat is nog goed bedoeld. Maar de menslievendheid (dus niet liefde voor jezelf zoals van de getalenteerden) komt meestal van de zwervers die er nog toe in staat zijn.

Reageer
gravatar

De lol is dat ze nooit van corona hebben gehoord. Ze zijn even bescheiden en nieuwsgierig als meelevend over het welzijn van de gegoede middenstand.

gravatar

Op de bureaus die gekocht zijn bij de firma Janssen Kantoorartikelen, wordt in heel wat bedrijven nogal flink gecopuleerd.
Onderzoek wijst uit dat vooral de eikenhouten directiebureaus daarvoor bij uitstek geschikt zijn.

Reageer
gravatar

Er gebeuren veel bedrijfsongevallen als gevolg van het tekort aan condoomautomaten in bedrijfstoiletten.
Iets voor Janssen Kantoorartikelen om in hun aarse-naal op te nemen?