Shutterstock / Juergen_Wallstabe

Shutterstock / Juergen_Wallstabe

Unieke beelden: deelnemers Big Brother hebben geen idee van The Voice-schandaal

Hele unieke beelden bij het nieuwe seizoen van Big Brother: de deelnemers van het bekende John de Mol-format hebben geen idee van het The Voice-schandaal in de buitenwereld.

“Het is zo bijzonder om te zien, die mensen hebben géén idee”, zegt John de Mol. Hij is nog altijd trots op zijn inmiddels aan RTL verkochte programma. “Deze mensen hebben geen idee dat er op dit moment gruwelijke ontdekkingen worden gedaan bij een ander programma van mij. Ze gaan gewoon heerlijk door met hun leven, en wij kunnen dat zien. Het is de laatste plek in Nederland waar mijn reputatie nog enigszins in tact is. Een heel troostrijke gedachte.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben benieuwd of theaters waarin de “wervelde voorstelling” van De Speld plaats zal vinden, ingericht zal worden als kapsalon. gymzaal, middelbare school, massagesalon of iets anders. In ieder geval geen voetbalstadion, want daar mogen geen kijkers en zelfs geen hoeliganzen naar binnen.

Reageer
gravatar

De ware veroorzaker van het tumult is die John de Mol. Hij moet dus oversekst zijn. De meeste programma’s die hij heeft bedacht, hebben voor of achter het scherm iets met seks van doen.

Reageer