Shutterstock: Rido

Shutterstock: Rido

Tevreden ongevaccineerden voelen zich zo langzamerhand wel gehoord

Mensen die zich niet willen laten vaccineren: wie zijn ze, en waarom geven ze tevreden aan dat ze zich zo langzamerhand wel gehoord voelen? “Ja, er is toch wel aardig wat aandacht voor ons in de media. Ik voel me nu wel gehoord, geloof ik.”

Het zijn de mensen waarvan je weet dat ze bestaan, maar die eigenlijk zelden aan het woord worden gelaten, die nu zeggen dat ze tevreden zijn met de hoeveelheid media-aandacht. “Het is precies goed: niet te weinig en niet te veel”, zegt Marjan. Ze heeft zich niet laten vaccineren, en voelde zich vaak onbegrepen toen ze nog niet drie keer per week een interview deed. “Dat was best moeilijk, mag je best weten. Maar nu gaat het goed.”

Wat Marjan voornamelijk frustreert, is dat veel mensen niet weten wáárom ze zich niet heeft laten vaccineren. Alsof mensen niet naar haar willen luisteren. “Ja, dat was zo. Maar nu weet iedereen dat wel hoor. Ik moet opletten dat ik niet steeds precies hetzelfde verhaal vertel, anders heeft iedereen hetzelfde verhaal. En als je het wat meer afwisselt, hou je het uiteindelijk ook leuk voor jezelf.”

De tweedeling in de maatschappij zal binnenkort niet verdwijnen, en daarom vindt Marjan het zo belangrijk dat er ook eens naar de grote groep ongevaccineerden wordt geluisterd. “Haha poeh, grote woorden! Volgens mij gaan we hartstikke lekker. Ik ben blij. Hey heb je het zo, denk je? Ik heb nog een interview zo.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er is de laatste nogal wat kritiek op de foto’s van De Speld en De Pin.
Dit keer voel ik mij behoorlijk verwend door de foto van dat lekkere ding, Marjan (29?).
Ik heb echter toch kritiek. De redactie heeft de nare gewoonte om het telefoonnummer van mooie meiden nooit te vermelden.

Reageer
gravatar

Onze beruchte complottist (verspreider van gevaarlijke en lachwekkende onzin) leest leugenachtige media zoals frontnieuws.com, hetanderenieuws.nl en odysee.com. Dit keer met o.a. beruchte “corona-experts” Kennedy jr jr jr, dansleraar Engelen en ene James Corbett, die allerlei leugens of verdraaide feiten vertellen over Anthony Fauci, die geen enkel verstand van de pandemie zou hebben, ondanks zijn 53 jarige ervaring met epidemieën.

De drie genoemde lieden menen dat ze vanaf voorjaar 2000 enorm veel verstand van corona hebben, echter zonder wetenschappelijk onderbouwing! (Wetenschap is ook maar een mening, toch?)

Ik begrijp niet wat overijverige complottist Maitreya hier denkt te bereiken. De Speld is immers een nieuwsorgaan dat waarheid nastreeft en als zeer betrouwbaar wordt beschouwd.

Mijn excuses voor de lengte van dit bericht.

gravatar

Dit lange artikel van twee ervaren redacteuren zal wel hoogst interessant zijn, maar Ik heb te druk met zakjes vouwen om het te lezen.

p.s.
De Speld wordt nauwelijks gelezen door Spanjaarden.
Ik vrees dat dat komt door irritatie over de irrelevante, langddradige “reacties” van ene Maitreya.

Reageer
gravatar

Laat mij nou gezellig onder het genot van een potje bier en uiteraard een lijntje coke (hoe kan je anders doorgesnoven zijn) een beetje zitten typen. Daar stoort niemand zich verder aan. Misschien komt het door die lijm van die zakjes van je, dat je nu ook wartaal uitslaat.