Shutterstock / fokke baarssen

Shutterstock / fokke baarssen

Protestactie Schiphol: vandaag wordt gewoon gevlogen

Op Schiphol zullen vandaag gewoon vliegtuigen vertrekken en landen. De luchthaven protesteert daarmee tegen de coronamaatregelen. Ook alle winkels op Schiphol Plaza zullen gewoon open zijn.

Minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers heeft laten weten niet te zullen ingrijpen. “We zullen gewoon de geldende coronaregels handhaven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De verwoesting van het milieu kan voortgezet worden.
Van vaccin to vacantie.
Het helpt de economie van de ontwikkelingslanden om daar de tienerjongens tegen betaling te neuken of sjieke huwelijksreizen te organiseren met hun sletje daarvandaan die zo gelijk haar familie gelijk weer eens kan zien.

Reageer
gravatar

Feest.
Waar het om draait is dat nu de kerstverlichting het hele jaar aan kan blijven op Market Plaza op Bru, anders is er geen verlichting in de platte duistere koppen van de onderwereld.
Het hele jaar staan zelfs de chauvinistische caissières te paraderen op hun vakantie in de tropen die de pikorde bepaalt.

gravatar

Etos is aanmerkelijk uitgebreid, ze kunnen met duizend geurtjes nog niet van hun innerlijke stank afkomen.
Vaak wordt gezegd dat ze helemaal moeten stoppen met de kerk, doe dat niet.
De mondkapjes articuleren het beeld van Hannibal the Cannibal.

gravatar

Hugo de Jonge had direct kunnen weten waar de epidemie begonnen is en hoe die geïsoleerd moest worden. Maar kapitaalverkwisting is een wezenskenmerk in de onderwereld. Onderwijs.

gravatar

De reden van de verkwisting, dat de beschaving geen stap vooruit is gekomen is dat juist zodra ze hun verdiende straf van God krijgen ze miljarden over de balk gooien om ze te redden.