StudioSpeld / Shutterstock

StudioSpeld / Shutterstock

Yuppen blokkeren A12 met Biro’s, bakfietsen en VanMoofs vanwege verhoogde btw op havermelk

De beoogde belastingverhoging van 196 procent op havermelk slaat in als een bom bij talloze yuppen. Als direct gevolg wordt de A12 sinds vanochtend geblokkeerd met Birò’s, elektrische bakfietsen, fatbikes en VanMoofs.

“Dit is de eerste keer dat ik buiten de ring raak”, foetert een Amsterdamse vrouw vanuit haar Zwarte Birò Urban Big. “Dat we een oogje dichtknijpen voor Shell” vond ik al ietwat discutabel, maar wat ze nu flikken gaat alle perken te buiten. De havermelk stroomt verdorie niet uit mijn borsten!”

Niet alleen op de snelweg, maar ook in de supermarkten is de spanning voelbaar. De Albert Heijn op het Haarlemmerplein meldt dat er massaal Oatly wordt gehamsterd, en zelfs wordt gevochten in het gangpad. “De EarPods, vintage tasjes en haarclips vlogen je om de oren”, aldus een doodsbange vakkenvuller.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het gaat er natuurloijk om, wat we met die extra belastingopbrengsten gaan doen.
Ik wil ervan meer statushouders aan een gratis nieuwbouwhuis te helpen, opdat zij nooit meer zo’n lelijk flexhuis moeten accepteren, als ze hun viersterrenhotel verlaten!
Hoe woke is dat?!

Reageer
gravatar

Ik zie ook wat weinig ‘kleur’ bij dit protest. Wellicht kunnen we een paar Omvolkiërs inhuren? Voor 6000 euro per maand vinden we er wel en paar.

gravatar

Van vijf gulden per uur kun je niet leven. Daarom zou de vakkenvuller die dure dingen krijgt toegeworpen, er juist blij mee moeten zijn en de dames bedanken voor hun gulle giften.

Reageer