Shutterstock / buryakphoto

Shutterstock / buryakphoto

Vrouw wil wat gevarieerder bestellen dit jaar

Ramona uit Barendrecht heeft een goed voornemen voor dit jaar: gevarieerder bestellen. De 27-jarige hoopt hiermee haar leven te beteren. “Vorig jaar bestelde ik op een gegeven moment alleen nog maar de pittige rotirol. Dat gaat me dit jaar niet gebeuren.”

“Ik las laatst zo’n artikel van het Voedingscentrum. Dat ging over de optimale bestel-variatie in je wekelijkse voedingspatroon”, zegt Ramona. “Ze hadden zelfs een speciaal plaatje erbij gezet, de bestel-carrousel. Daarop kon je zien wat je elke week minstens besteld moet hebben voor genoeg variatie.” Ramona wijst op de koelkast. “Ik heb ‘m uitgeknipt en gelijk hier opgehangen. Naast de afhaalmenu’s. Dat zal me leren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een hoofdeloze vrouw in een versleten regenjas zonder dat het regent, die in haar achtertuin naast een kluisdeur een vrijwel lege papieren zak aanneemt van de linkerhand van een eveneens hoofdeloos persoon.

De fout in de foto is, dat hoofdeloze personen niet rechtop kunnen staan.

Reageer
gravatar

Kan iemand dit voor mij vertalen. Ik versta de taal van ongevaccineerde hondenvleeseters niet meer. Mijn Adobe Acrobaat is kapot