Studio Speld / nikkimeel - Shutterstock

Studio Speld / nikkimeel - Shutterstock

App ‘Contacten’ brengt je in contact met mensen die je al kent

Een date scoren via Hinge of nieuwe vrienden maken via Amigos doen we allemaal wel eens. Maar de laatste tijd is vooral een app populair die je in contact brengt met mensen die je al kent: Contacten. Al meer dan 15 miljoen Nederlanders hebben de app voorgeïnstalleerd staan op hun mobiele telefoon.

Een avondje doorzakken met ‘opa oma’, op date met ‘meisje 3’ of ‘gozer van Thuishaven’ van wie je geen idee meer hebt hoe hij of zij in je contactenlijst is beland, of gewoon even een probleem met je slimme meter oplossen bij ‘Stedin’… met Contacten kan het allemaal.

Contacten werkt verrassend simpel. Het enige wat je nodig hebt is een achtcijferig ‘telefoonnummer’. Daarna ben je binnen drie keer klikken en zonder al te veel te swipen al met iemand aan de praat.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *