Shutterstock / nakaridore

Shutterstock / nakaridore

Onhandig: Elke keer als Dave (25) een BeReal moet maken, is hij net aan het plassen met een erectie

Het nieuwe sociale medium BeReal vraagt zijn gebruikers op een willekeurig moment om binnen 2 minuten een foto te delen die laat zien wat ze aan het doen zijn. Ook Dave uit Hilversum gebruikt de populaire app. Tot nu toe bestaan zijn spontane foto’s helaas uitsluitend uit goed belichte plaatjes van zijn geslachtsdeel.

Dave: “Het leuke aan de app is dat je echt elke dag iets moet delen en ook echt op het moment dat je de notificatie krijgt. Als je bijvoorbeeld geen onderbroek aan hebt, zoals mij telkens overkomt, kun je eigenlijk niet kiezen om te wachten met een foto maken. Als je dat doet, ben je namelijk niet ‘Real’.”

Dave zijn zusje Fleur vindt het leuk dat haar grote broer ook BeReal gebruikt, maar heeft hem wel ontvriend op de app. “Met de frontcamera zie ik elke keer zijn hoofd, dat is nog wel oké, maar de andere foto, tja… Dave neemt de app denk ik iets té serieus.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *