Studio Speld

Studio Speld

Extreem donkere foto’s van concert in groepsapp voor ontvangers ook ‘echt super vet’

John, een vriend die extreem donkere concertfoto’s in de groepsapp ontvangt, vindt die foto’s precies even vet als Jelle, de vriend die zelf bij het concert aanwezig is. “Wow, Jelle, geweldig man, zo sick, ik zie bijna niets op deze foto’s en ik hoor geen muziek, voel geen sfeer – het is net of ik er zelf bij ben!”, typt John.

“Haha, sick he!”, typt Jelle terug, terwijl hij nog vier totaal onduidelijke foto’s stuurt. “Gruwelijk!!!!”, typt hij erachteraan. “Haha, ja, geweldig”, laat John weten vanaf zijn bank, thuis, waar hij een film zit te kijken.

Met de nieuwe Galaxy S23 Series van Samsung maak je haarscherpe foto’s tijdens de nacht, zelfs met je selfiecamera. Dankzij de Nightography functie komen jouw nachtelijke avonturen tot leven. Kijk op samsung.com voor meer info.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *