Shutterstock / Peera_stockfoto

Shutterstock / Peera_stockfoto

Ultiem vakantiegevoel: 8000 km van huis door je telefoon scrollen

Eindelijk, vakantie! Timo (29) en Liz (30) kijken al een heel jaar uit naar hun bijzondere reis naar Sri Lanka. Een heel jaar hebben ze hun vakantiedagen en geld opgespaard om een onvergetelijke tocht door de eilandstraat in de Indische Oceaan te maken.

De trip naar Sri Lanka is de eerste vliegreis die Timo en Liz sinds een paar jaar maken. Om duurzaamheidsredenen gingen ze de afgelopen jaren met de trein. Daarom is het volgens het stel extra belangrijk om optimaal van deze vakantie te genieten en alles eruit te halen. ‘Even helemaal weg!’ zegt Timo. ‘Ja, ik ben wel toe aan wat change of scenery, na een jaar op kantoor naar een beeldscherm te hebben gestaard,’ zegt ook Liz lachend, terwijl ze tussendoor wat appjes op haar telefoon beantwoordt. ‘Sorry, wat vroeg je ook alweer?’

Het stel denkt erover om wat tempels te bezoeken, en misschien een stukje met de trein van Kandy naar Ella te reizen. ‘Maar we pinnen ons nog nergens op vast. Daarnaast hebben we ook geen zin om alleen maar naar de toeristische trekpleisters te gaan. Daar komt iedereen al!’ Waar ze het meest naar uitkijken is na de lange, vermoeiende vliegreis op een Sri Lankees strand in een hangmat neerploffen. Timo: ‘Zonnetje erbij en de hele dag door mijn Instagram scrollen. Dat is pas vakantie!’ Liz: ‘Ja, dat hebben we dan wel verdiend. Bovendien: het weer is er daar heerlijk voor. In Nederland kan ik zelden in mijn hangmat scrollen.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *