NPO screen

NPO screen

NPO: ‘We doen er alles aan om te voorkomen dat mensen programma’s kunnen kijken via onze app’

Er is veel kritiek op de nieuwe app NPO Start. Sommige onderdelen van de app zouden nog werken. NPO Start Officer Mezen Dannawi zegt dat hard gewerkt wordt om ook de basisfuncties van de app uit te faseren.

Dannawi: “Ons doel is om te voorkomen dat mensen programma’s via onze app kunnen terugkijken, maar daar zijn we nog lang niet. We zijn gefaseerd functies aan het uitschakelen, zo kun je bijvoorbeeld op Apple TV niet zoeken, inloggen of live kijken. Helaas zijn er nog steeds mensen die het wel lukt om programma’s te kijken.”

De recensies van de app zijn niet mals. Monique63 schrijft: “Waarom kan ik dit programma kijken? Ik heb een abonnement op errormeldingen genomen. What’s next? Een werkende zoekfunctie?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Altijd zo lekker makkelijk hè, om overal over te zeiken. Die doet dit niet goed, die doet dat niet goed. Ik weet zeker dat als NPO geen nieuwe apps had gemaakt, dat je reuze veel plezier had aan de apps die er waren, en dat je daar nooit problemen mee had.

Ikzelf had constant problemen met die oude apps, maar die nieuwe werken stukken beter, en ja er missen wat dingen die in de oude app wel zaten, maar wat nodig is komt echt wel weer terug. Ik zie nu in elk geval al meer updates en uitbreidingen voorbij komen dan er in die oude app in jaren werden gedaan. Dus ik heb het volste vertrouwen dat het wel goed komt met die apps.

Reageer
gravatar

Het is ook irritant dat ze programma’s er al heel snel weggooien. Soms zelfs na een paar maanden. Als ik 20 jaar oude shows terug wil kijken, laat me dat dan gewoon doen. Je verdient genoeg met de reclame.

Reageer