Shutterstock: mentatdgt

Shutterstock: mentatdgt

Student belooft begeleider ‘dunne scriptie op hoofdlijnen’

De 23-jarige psychologiestudente Maike heeft haar begeleider laten weten voor een dunne scriptie op hoofdlijnen te zorgen. “Vijf kantjes, niet meer.”

Volgens Maike komen studenten te vaak in de verleiding hun scriptie volledig dicht te timmeren. “Ze beginnen vaak vol goede moed met een hoofdvraag en een een paar deelvragen, maar voor je het weet bestaat zo’n scriptie uit een inleiding, een theoretisch kader, een verantwoording en weet ik veel allemaal wat. Een gevaar voor de rechtsstaat.”

Maike hoopt met haar kleine scriptie te zorgen voor meer dualisme. “Mijn begeleiders krijgen de kans om zelf mee te denken, in plaats van dat ze mijn werk alleen maar mogen controleren. Ik zal ze de scriptie dan ook een maand van tevoren toesturen zodat ze zelf nog een middenstuk kunnen toevoegen. ”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Helaas voor jou is Maike het meest geschikt voor mij. Ze is een premium meisje, en dat is precies wat ik wil hebben.