NOS

Amalia neemt nog een tussenjaar: ‘Vanaf 2023 basisbeurs’

Prinses Amalia laat middenin haar tussenjaar weten vanaf september weer een tussenjaar te nemen. Vanaf 2023 krijgt ze namelijk weer een basisbeurs.

“Ik heb geen zin om me komend studiejaar nog even diep de schulden in te werken, als vanaf 2023 weer de basisbeurs wordt ingevoerd”, zegt de 18-jarige prinses. “Dan plak ik er liever nog even een tussenjaartje aan vast: nog een beetje nadenken wat ik wil, af en toe een feestje geven, misschien nog een biografie maken.”

“Ik hoorde ook dat de compensatie voor mensen met een studieschuld iets van 1000 euro wordt. Daar kan ik als prinses natuurlijk helemaal niets mee”, zegt Amalia. “Stel, ik wil later een nieuw paleis kopen, of een villa in Griekenland, dan rekenen ze die studieschuld gewoon mee. Nee, ik blijf dit jaar nog wel even bij mijn ouders wonen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ahh wat lief van haar. En nu mis ik juist de mening van dronken Maitreya. Ze is vast druk deze ochtend met Goedemorgen Belgie kijken op Omroep Gert.

Reageer
gravatar

Voor de constructie van het scrotum gebruikt men weefsel van de buitenste schaamlippen dat naar voren wordt getransfereerd en gedraaid om de balzakken op de juiste plaats te krijgen.

gravatar

Ik heb een leuk weetje voor de jeugdige redactie en de jonge lezers.

De moeder van Amalia’s vader, oma Beatrix dus, vond die dochter geen geschikte partij. Het gerucht ging namelijk dat haar vader, die tandarts dus, een akkefietje op zijn kerfstok zou hebben.
Natuurlijk is een vlekkeloos verleden van de vader van de toekomstige koningin een belangrijke huwelijksvoorwaarde Stel voor zeg!

gravatar

Deze tandartsdochter heet Emily Bremers (Nijmegen, 21 april 1970). Ze had van 1994 tot 1998 een liefdesrelatie met de toenmalig kroonprins Willem-Alexander.