Studio Speld / Pro Shots - SIPA USA / Shutterstock

Studio Speld / Pro Shots - SIPA USA / Shutterstock

Amsterdamse dealers geven speciale xtc-pil uit ter ere van komst Amalia

Deze week werd bekend dat prinses Amalia komend studiejaar in Amsterdam gaat studeren en ook wonen. Het Genootschap van Amsterdamse Dealers (GvAD) hebben daarom iets leuks bedacht: ze geven een speciale xtc-pil uit met Amalia erop.

“De Amalia xtc-pil, ook wel Amaliaatjes genoemd, wordt straks echt een collectors item. Elke Amsterdammer, en ik gok ook jongeren uit andere plekken in het land, willen en moeten er gewoon eentje in huis hebben”, zegt Benzy, voorzitter van het GvAD. “Ik weet niet of mensen hem ook echt voor recreatief gebruik gaan kopen, dus in eerste instantie brengen we een ‘limited edition’ op de markt. Daarbij is een leuk feitje dat de pillen 207 mg MDMA bevatten omdat de monarchie zolang bestaat.”

De 27-jarige Floris uit Amsterdam is blij met de actie: “Deze krijgt echt een mooie plek in mijn drugstrommeltje achterin mijn boekenkast.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *