Studio Speld / Shutterstock, Uncerloo

Studio Speld / Shutterstock, Uncerloo

Amalia breekt met tradities Koningshuis en wordt lid bij Hells Angels

Amalia breekt met de tradities van het Koningshuis en gaat niet bij het corps. In plaats daarvan heeft ze zich vandaag aangemeld bij de Hells Angels Motorcycle Club.

“Na alle ophef leek het me niet meer verantwoord om bij het corps te gaan”, vertelt Amalia. “Ik ging daarom op zoek naar een vereniging die meer bij mij past. Na een paar keer te hebben geborreld bij verschillende verenigingen, kwam ik uiteindelijk uit bij de Hells Angels. Ze zijn internationaal georiënteerd, net als ik.”

Volgens Amalia vertonen de Hells Angels veel overeenkomsten met het corps. “Het is een hechte groep vrienden met z’n eigen rituelen en gebruiken. Alleen gaan ze wat respectvoller met vrouwen om. Ik hoop er vrienden voor het leven te maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb het haar uit heet hoofd geprobeerd te praten, maar ja, ik heb mezelf geprobeerd uit het hoofd te praten om met Willem-Alexander te trouwen, en dat is ook niet gelukt. Ik ben geloof ik niet zo goed in mensen overrijden. Of was het nu over te reden? Of omverredeneren? Blijft een moelijke taal dat Nedelands.

Reageer
gravatar

Zorg je er wel voor dat die motor van haar over een paar goeie schokdempers beschikt pap? En foe maar een breed zadel.

gravatar

U neemt dit allemaal vrij serieus, zo te lezen. Het is natuurlijk algemeen bekend dat vrouwen bij geen enkel Hells Angels Hoofdstuk welkom waren/zijn als “volledig lid, met kleuren”?