Dienst Uitvoering Onderwijs / Studio Speld

Dienst Uitvoering Onderwijs / Studio Speld

Kabinet durft niet te kijken hoeveel geld het kost om leenstelsel te compenseren

Uit het nieuwe regeerakkoord blijkt dat Rutte IV een eind wil maken aan het leenstelsel. Het kabinet wil alleen niet weten hoeveel geld het gaat kosten om de afgelopen vijf jaar te compenseren. “Ik durf gewoon niet te kijken.”

“We hebben geprobeerd de afgelopen jaren niet te denken aan de kosten voor het afschaffen van deze schuldmachine, maar ooit moeten we er natuurlijk aan geloven”, zegt demissionair premier Mark Rutte. “In je achterhoofd weet je dat het er is, maar zo’n nummer maakt het toch weer wat echter.”

Daar is demissionair minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven het mee eens. “We kijken daar wel naar als we daadwerkelijk moeten gaan terugbetalen, dat is nu nog niet aan bod. En ik heb gehoord dat als je het als kabinet niet binnen 30 jaar kan compenseren, dat de bevolking het dan laat rusten. Dus dat is wel chill.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Door middel van een operatie kan er een vagina of een (mini)penis gemaakt worden. Dit noemen we ook wel een ‘neo-vagina’ of een ‘neo-penis’. Ze zien er ongeveer hetzelfde uit als een ‘normale’ penis of vagina. Ook voelen en werken de neo-penis en neo-vagina ongeveer hetzelfde.

Reageer
gravatar

Er is VVD en CDA alles aan gelegen om meergefortuneerden te bevoorrechten. Dat is echter alleen mogelijk door de mindergefortuneerden te benadelen. Het is daarmee duidelijk welke zaken deze regering versnelt en welke worden vertraagd.

Reageer