Mijn vriend is aalscholver maar hij wil als we samen iets doen alleen maar aal scholven. Tips?

Mijn vriend is aalscholver maar hij wil als we samen iets doen alleen maar aal scholven. Tips?

Mijn vriend is aalscholver maar hij wil als we samen iets doen alleen maar aal scholven. Tips?

Beste Trudie, mijn vriend is een hele mooie slanke verschijning, maar hij is ook een aalscholver die als we samen iets doen alleen maar aal wil scholven. Ik ben er een beetje zat van, zo eenkennig dat het voelt. Ik vind aalscholven niet erg, maar ik zou ook weleens naar de bioscoop willen gaan, of aan disco-dancing doen in galaxy-bar de Friscotheek. Heeft u misschien een tip voor mij, een tip voor wat ik in deze situatie kan doen?

Hartelijke groet,
Elsbeth

Beste Elsbeth, wat leuk dat je ook iets anders wil doen met elkaar, maar daarmee is al het positieve over je vraag dan ook gezegd. Hoe haal je het in je hoofd te twijfelen aan wat jouw partner wil? De meeste mensen hunkeren, smachten naar iemand die zowel weet wat ’ie wil, als wat hij ís. Jouw partner is een aalscholver die gewoon aal wil scholven, en ik snap niet waar die zo’n miserabele jankerd als jij aan heeft verdiend. En verder: je wist dat het een aalscholver was voor je aan deze relatie begon, dus je had hierover moeten nadenken. Nu is het alsof je met een houthakker trouwt en dan gaat mopperen over splinters. Waar slaat dat op? Klop jij niet ofzo? Ben je niet helemaal honderd? Mijn tip aan jou is om je te laten nakijken maar om vooral ook zelf eens een aaltje te scholven. Misschien ligt het je wel en vind je het hartstikke leuk! 

Hartegroet terug, 
Kundige Trudie

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

⚠️☠️🤮🤢

Nogmaals waarschuwen wij ERNSTIG tegen alles waar HOY op staat!!

Er zijn DODELIJKE doses ziekteverwekkers aangetroffen in al hun producten.

Bovendien bestond het uit ORGAANVLEES van volkomen willekeurige dieren.

Import of verkoop is STRAFBAAR.

Evenals het maken van RECLAME ervoor.

⚠️☠️🤮🤢

gravatar

Zoals Paulientje al geruime geleden geleden schreef – toch wel knap voor een kleuter – is het stuk van Jan van Tienen toch meer iets is voor kinderen.

Daar dit blad vaak pretendeert om op het niveau van volwassenen te publiceren, kan ik hier geen goed woord voor over hebben. Het artikel is geen stimulans om vage kennis te worden noch het jaarboek te kopen.

Derhalve moet Jan van Tienen het dit keer zonder beloning doen.

Reageer
gravatar

Beste Sonja, jij hebt wel kritiek op anderen, maar zo perfect als jij je voordoet ben je niet. Ik wijs jou dit keer op: “…al geruime geleden geleden…” Foei wat een slordigheid.
Het is niet de eerste keer dat ik jou betrap op missers, dus voortaan wat inbinden met kritiek op anderen.

gravatar

Ik was gezellig bij vrienden en naast wijn en lekker eten en vakantie ging het op een gegeven moment onvermijdelijk over corona; ik had nog zo gezegd dat ik daar geen zin in had. Maar het regende wat en ik kon moeilijk weg op de fiets. Mijn nieuwe vriendin die ik nog maar tamelijk kort ken, is een feministe en op een gegeven moment begon ze erover dat ik ‘er ook wel niet meer onderuit zal komen’; ze manipuleert, dat zit in haar karakter. Ze wilde met me naar bed. We gaan heel leuk met elkaar om, maar seksueel passen we niet bij elkaar, ik kom niet klaar. Ze heeft een tic, en ze chanteert me nu. Ze beschuldigde me er ook al van dat ik voor de Taliban ben. Zo zie je dat er uit corona en die opdringerige maatregelen en die persconferenties een hoop ellende komt, omdat mensen zich aanpassen en zelf hartstikke gek worden en mee gaan doen aan de onderdrukking. Ze was er verschillende malen bijna geweest en op wonderlijke manier werd haar leven gered. Voor mij is dat normaal. Maar ze vindt me nu nog te spiritueel ook. Nu vervalt ze tot hetzelfde materialisme als de rest. Ik zie geen andere kans dan haar te laten gaan.

Reageer
gravatar

Geloof deze valse Maitreya niet. Het is een dikke ongelovige die zich zo volgevreten heeft, dat hij enigszins lijkt op de echte Maitreya, de opvolger van Boeddha bij de ondergang van de wereld. Maitreya (de echte dus) is. Wat Jezus is bij de christenen.

Binnenkort kunnen wij de echte Maitreya dus tegemoet zien. Zorg voor genoeg eten.

gravatar

Die namaak Maitreya is geen monnik en zeker geen toekomstige godheid, maar een schijnheilige.

In plaats van bedelen doet hij zich bij vrienden tegoed aan aan eten en drinken. Hij is in woorden zo vrouwonvriendelijk als een monnik past, althans voor de schone schijn. Zoals hoort.

gravatar

Boerenkool met worst is best lekker, maar af en toe zorgt zuurkool met worst voor de nodige variatie. Ga bijvoorbeeld eens een makreeltje schrobben bij zo’n ongevaccineerde schollenkop uit Spakenburg.

Reageer