Effectiviteit van boodschap kabinet over nemen booster slechts 40 procent

Effectiviteit van boodschap kabinet over nemen booster slechts 40 procent

Kabinet keihard: ‘Vier kerst met maximaal twee varianten’

Mark Rutte en Hugo de Jonge hebben zojuist tijdens de persconferentie weer extra maatregelen aangekondigd om het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames terug te dringen. Voor kerst dit jaar hebben ze in in ieder geval al één keihard besluit: “Vier kerst met maximaal twee varianten.” 

“Het klinkt vreselijk, maar het is niet anders”, zei Rutte. “We moeten alles op alles zetten om het virus er weer onder te krijgen. En kerst vieren met drie of vier varianten, dat kan dan helaas niet. Dus ik roep echt iedereen op: houd het dit jaar bij twee. Hoe saai dat misschien ook is.”

Hugo de Jonge vulde Rutte aan: “Het doet vast even pijn, maar uiteindelijk wordt kerst zo misschien wel intiemer dan ooit.”

Wil je ons jaaroverzicht 2021: ‘Opnieuw een Jaar’ ontvangen én De Speld steunen? Voor €25 ben je een jaar Vage Kennis van De Speld en krijg je het boek als welkomstcadeau thuisgestuurd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar het is niet alleen de onvoorstelbare financiële kracht van deze ondernemingen die het Digitale Financiële Complex van Mr. Global zo machtig maken. Want als we bijvoorbeeld de IT-bedrijven onder de loep nemen, hebben zij niet alleen op zichzelf al een geweldige markt-macht, maar controleren zij ook honderdduizenden andere ondernemingen en overheidsinstellingen, omdat zij immers hun digitalisering organiseren en op deze manier constant inzicht hebben in hun Data-Flow.

Xandernieuws

https://www.xandernieuws.net/uncategorized/alles-gaat-kapot-maar-in-de-politiek-gebeurt-niets-toevallig/

Reageer
gravatar

⚠️☠️🤮🤢

Nogmaals waarschuwen wij ERNSTIG tegen alles waar HOY op staat!!

Er zijn DODELIJKE doses ziekteverwekkers aangetroffen in al hun producten.

Bovendien bestond het uit ORGAANVLEES van volkomen willekeurige dieren.

Import of verkoop is STRAFBAAR.

Evenals het maken van RECLAME ervoor.

⚠️☠️🤮🤢

gravatar

Ik mag van Rutte en De Jonge mijn verjaardag niet vieren,
Ik blijf overigens met een hoop pakjes zitten nu mijn Pieten na 17.00 uur niet het dak meer op mogen. Zouden ze geen dispensatie kunnen krijgen vanwege de vele teleurgestelde kinderen, die ongetwijfeld flink gaan demonstreren.

Reageer
gravatar

Als iedereen braaf doet wat ik heb bevolen, kan samenwerking met de kerstman tot de mogelijkheden behoren.
U moet dan wel een kleine drie weken na uw verjaardag in ons land blijven. U hoeft zich daarbij met uw Pieten door uw grote voorraad spelletjes niet te vervelen.

gravatar

Ik raag mij af of de demissionaire Rutte ook aanwezig was, want ik had alleen afgestemd op Irma Sluis die zo frivool met haar handen kan wapperen waarbij ze een keur aan smoeltjes trekt.

Ik heb erg genoten. Wanneer krijgt ze eindelijk een eigen programma voor gehoorgestoorden? Ik popel van ongeduld al kan ik nog redelijk goed horen voor een oude van dagen.

Reageer
gravatar

Omicron, a variant of concern (VOC).

Voor het eerst wordt er een verband gelegd met Aids. Wetenschappers zeggen dat de mutaties suggereren dat omicron is ontstaan door infectie van een HIV/Aids-patiënt. De variant heeft meer dan 30 mutaties op zijn spike-eiwit, de sleutel om de cellen van ons lichaam te ontgrendelen.