Shutterstock

Shutterstock

Man verliest vinger bij protest tegen vuurwerkverbod: Vaccin?

Op diverse sociale media circuleren beelden van een bebloede vinger op de Coolsingel in Rotterdam, waar vrijdagavond een protest tegen het vuurwerkverbod plaatsvond. Verschillende mensen laten via Twitter weten dat ze twijfels hebben over de toedracht van het losse ledemaat: Vaccin?

‘Die vinger ziet er behoorlijk gePfizerd uit!’ Twittert AntiGov3rment. Ook complotdenker Willem Engel laat via een videoboodschap van zich horen: “We zien dit soort afgeknalde vingers steeds vaker zo richting het eind van het jaar. De liegende MSM gaat dit natuurlijk weer framen als een vuurwerkincident, maar dit is simpelweg onmogelijk want er is een vuurwerkverbod! Hou je ogen open mensen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom denken vuurwerkliefhebbers dat ze onverhoeds mijn gehoor mogen teisteren met harde knallen ?
Ik stel voor deze mensen onverwachts met een fel licht in de ogen te schijnen of plots een penetrante geur op hun neus los te laten.
Ze kunnen daar gewoon iets aan doen door een dikke zonnebril te dragen en een knijper op hun neus te zetten.

Reageer