PRO SHOTS / Perry van de Leuvert

PRO SHOTS / Perry van de Leuvert

Verontwaardiging over deel Utrecht-supporters: ‘Wie neemt zijn kind nu mee naar het vuurwerkgooien?’

Daags na de wedstrijd FC Utrecht – Go Ahead Eagles is er veel ophef over het gedrag van de supporters. Met name een deel van de Utrecht-aanhang moet het daarbij ontgelden: “Wie neemt zijn kind nu mee naar het vuurwerkgooien?” klinkt het verontwaardigd.

“Wat bezielt ouders om hun kind mee te nemen naar het nitraatslingeren. Totaal onverantwoord. Heb je dan enig verantwoordelijkheidsgevoel?” vraagt een man met een geel-rode bivakmuts en een tas vol vuurwerk zich af.

Er wordt nog onderzocht hoe dit alles heeft kunnen gebeuren. De KNVB heeft er vast bij FC Utrecht op aangedrongen dat er bij het stadion beter wordt gefouilleerd op kinderen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Guiseppe Lombardini. Dominique Salvatori. Salvotori Cosius. Sophia de Lori. Luigi Dalmaci. Magi Statitusta. Rami Dalmatico. Donnie Damasco.. Marie Chali. Pablo de Cuevas. Rapido Bellismo. Vochienne Loiri. Tout alors. Casius. Bondu!

gravatar

Salvatori. Zelfs die twiifelde even hier eens ni. Zag Toetanchom 1 en 2 door de zaal vliegen hier was t ni. En nog 1×, binnen de halve minuut. Toen wist zelf die t even ni.

Reageer
gravatar

Rechts. Aan een evangelistisch centrum vlakbij CS: Of hammered gold and gold enamelling Typisch en geen kunst. Exteem lelijk. Persoonlijk dan.

Reageer
gravatar

1 duif en 1 waterhoen in de stad een met lamme poot, Nieuw hobby materiaal. Leg ze pootje lam? Meneer Zwaan gaf toe dat hij het was. Een zwaan met geduld misschien. Haast onmogelijk.

Reageer
gravatar

De hel en het Noorden zijn er weinig bij te verbleken. So Eny yrtlntsycn!!. Smashlam. Cedars. Not prose. Numerous. Superior for _ Doors.