Youtube - NOS Jeugdjournaal

Youtube - NOS Jeugdjournaal

Wij hebben al zoveel voor de bühne gedaan, maar wat doet die eigenlijk terug voor de samenleving?

‘Fuck de bühne. There, we said it’

We moeten het hebben over de bühne. Dag in dag uit sloven mensen zich er vreselijk voor uit. Alles wordt voor ze gedaan, maar wat heeft de bühne ooit teruggedaan voor de samenleving? Niks! Klaar met die gasten.

We hebben nog nooit iets gelezen over dat de bühne zich inzette voor een goed doel of überhaupt met een leuk idee kwamen. Het is zo’n vreselijk laffe bende. Niet constructief, niet inhoudelijk, niet eens grappig. Niets wordt beter van de bühne – we zijn er eerlijk gezegd vies klaar mee.

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kort samengevat. De negatieve trend in het effect van de covid-vaccins begon na augustus (onder de -100%) wat betekent dat de injecties gefaald hebben en zelfs dat het natuurlijke immuunsysteem beschadigd is.

Reageer
gravatar

Framing, zoals Baudet het noemt.

Vraag en antwoord.

Daarom zei ik al op school dat de vraag 90 procent van het antwoord inhoudt.

Veel mensen stellen een vraag omdat ze het antwoord zelf al bij zich hebben, en ze je dus als schoolmeester examineren. Dat is de typerende betutteling, dat ze jou beter kennen dan jezelf, die alles legitimeert. Ze wachtten geeneens een antwoord af.
Geef eens antwoord als debiel.

Arrogantie, ook debielen kennen die trucs, vooral zij.

gravatar

De soort slogans als ‘complot denker’ komen van hen die niet de logica hebben meer dan een paar zinnen te kunnen volgen. Voor hen geef ik een citaat of korte samenvatting, omdat ze toch niet lezen. Ze kunnen enkel hele korte stukjes aan, verder reikt hun verstand niet, en lezen de satire als het echte nieuws.
Het is echt zo.
Alles watje zegt moet je doseren (doceren) als medicijn tegen hun platvloerse krankzinnigheid.

https://www.xandernieuws.net/algemeen/ook-data-uk-health-security-agency-wijzen-op-verwoesting-immuunsysteem-door-covid-injecties/