MARCELODLT / Shutterstock

MARCELODLT / Shutterstock

Vrouw die vindt dat we gewoon moeten leren leven met het virus vindt dat zelf nog wel lastig omdat ze dood is

“We moeten gewoon met het virus leren leven.” Dat is altijd Aafkes motto geweest. Alleen vindt ze het zelf nog wel lastig om daarnaar te leven, omdat ze dood is.

“Het is een mooi streven, leven in liefde en in overvloed. Maar ik merk dat dat allemaal toch minder makkelijk gaat als je dood bent. Balen.”

Wil je dit ons jaaroverzicht 2021: ‘Opnieuw een Jaar’ ontvangen én De Speld steunen? Voor €25 ben je een jaar Vage Kennis van De Speld en krijg je het boek als welkomstcadeau thuisgestuurd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sonja, je begrijpt er geen jota van, omdat jij niet in een leven na het aardse leven gelooft. Dat mag toch geen reden zijn om met het geloof in het hiernamaals van mij en Aïda te spotten!

gravatar

Besmettingen met corona lopen meestal via vrouwen omdat die graag hun aura proberen te vermengen met je, en graag een voorzichtige zoen willen.
Het is net als met Herpes waarmee de meeste Amerikaanse vrouwen alsook de apen in de Everglades zijn besmet. De vrouwen krijgen cursussen hoe ze ermee moeten leren leven alsof er niets aan de hand is, derhalve is de praktijk dat als ze iemand versieren niet zeggen dat ze besmet zijn. In een linkse krant als de Guardian is het ook verboden hier iets van te zeggen.

Reageer
gravatar

Nadat ik vertrok bij de buurvrouw maakte de vieze smaak van een dikke plak make-up me misselijk tot de volgende dag. Ze had maar één vaccin gehad, omdat ze corona had gehad zei ze, dat laatste had ze nooit eerder gezegd. Ik was bang dat ik nu corona had waarmee ze mij ook verbaal chanteerde.

gravatar

Vergelijk dit met de dagelijkse documentatie van ieder sterfgeval van het seksneutrale corona in the Guardian, en je begrijpt uit welke hoek de hetze voortkomt en hoe daarmee omgegaan wordt. Misschien wel weer de politiek correcte expertise van de geëmancipeerde ‘geestelijkheid’.

gravatar

Als je die mensen hoort over seks, dan snap je dat iedereen daar genderneutraal wil worden.
En de operatietafel hoort tot dezelfde soort ervaring als seks.