Tyler Olson / Shutterstock

Tyler Olson / Shutterstock

Ziekenhuisdirecteuren massaal op zoek naar zorgpersoneel voor hun zorgpersoneel

Opnieuw wordt de noodklok geluid door verschillende ziekenhuisdirecteuren in het land. Zij zijn namelijk dringend op zoek zorgpersoneel voor hun zorgpersoneel.

“Waar vind ik deze mensen? Bestaan ze überhaupt nog wel?” zegt een wanhopige ziekenhuisdirecteur uit Limburg. “Mijn zorgpersoneel kampt met angst, stress en depressies. Ze moeten dringend geholpen worden, anders moeten we dadelijk de coronazorg afschalen voor zorgpersoneelzorg.” 

Minister de Jonge heeft alleen aangegeven dat ziekenhuizen meer moeten samenwerken om hun oververmoeide zorgpersoneel te spreiden over het land.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Controle

Vorige week

Krijg jij ook ineens die Google workspace met al die zinloze ‘privacy en veiligheid’ enz. ellende?
Waardoor je niet kan inloggen?
Of waardoor je een telefoon aan moet schaffen voor een nummer?
Wat zouden die mensen voor afspraken met elkaar hebben?
Om op zo’n manier telefoons te verkopen.
Je weet al hoe mensen geterroriseerd worden.
Dat je zonder smartphone dakloos mag zijn of in de psychiatrie mag.

Nu
Het is geen toeval dat net nu Windows 11 vraagt om inschrijving.

Reageer
gravatar

De zorgkosten lopen op! Gelukkig heb ik nog aardig wat IC bedjes weg kunnen bezuinigingen. Salarisverhoging zit er even niet in.
Iemand misschien nog een miljard euro voor een festival proefje?

Reageer
gravatar

Een groot probleem is de beschikbaarheid van bedden waarin wij, verpleegsters en verplegers, een nodig kort dutje kunnen doen (afzonderlijk natuurlijk).

Ik heb gehoord dat n Limburg verpleegkundigen ruim drie maanden in de wachtrij moeten staan om even een kwartiertje te kunnen rusten.

Gelukkig werk ik in Brabant. Onze wachttijd is tot nog toe sl*chts zes weken. Maar de wachttijd kan na morgen (11-11) snel oplopen.

Reageer
gravatar

★★★

Ik leef mee met Pleegwijn en alle andere zusters en broeders waarvoor in de praktijk geen rustplaats beschikbaar is, omdat mensen die bang zijn voor een prikje, voorrang moeten genieten van de klungels Rutte en De Jonge.

Ik ben daarom blij dat Maarten en Tom eindelijk eens aandacht besteden in de De Speld aan het lijden van mensen die dit niet begerenswaardig beroep uitoefenen.

Een flinke omissie is dat de twee geen aandacht hebben besteed aan het gebrek aan bedden om even te rusten.
Daarom twee sterren in mindering.
Sorrie, jongens.

gravatar

Wat een moeite moest ik anderhalf jaar lang doen om mijn hartsvriendin die lieve en knappe schat zuster Pleegwijn te ontmoeten. Ze werkt al zolang letterlijk dag en nacht in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, de lieverd.

Ik had voor haar over om mij niet te laten vaccineren, geen afstand gehouden en geen stofkapje gedragen, zodat ik lekker lang bij haar in dat ziekenhuis zou zou komen te liggen.

Drie weken geleden is het gelukt. Ik werd ik opgenomen. Ik kwam op de afdeling Intensieve Zorg (IC – Red.) te liggen. Helaas werkt mijn schat daar niet, maar op een corona-verpleegzaal.

Dat is pas pech hebben na al die moeite.

gravatar

De filosofie van ‘het zal mijn tijd wel duren, na mij de zondvloed, ik maak het niet meer mee’ enz. heeft al postgevat vanaf de basisschool, ze hebben het allang opgegeven. Waarom dan die plotse zorgen juist bij de bejaarden over corona?

Reageer
gravatar

Links, bijvoorbeeld Sirin Kale in de Guardian graaft zich dieper in hun wetenschap van het platte historische verraad van de Meester te bewijzen. Gelijkheid van alle zieken.
Ze schrijft voor een variëteit aan wetenschappelijke tijdschriften, inclusief de Guardian, Observer Magazine, The Observer, Guardian Weekend, Observer New Review, British Vogue, Wired, GQ, the BBC, Evening Standard Magazine, Time Out, The Debrief, Refinery 29, ELLE, The Quietus, Lonely Planet, Independent, Marie Claire, Crack Magazine, Mixmag, The Telegraph, DJ Mag, The Face, Vogue Business, Dazed, Women’s Health, Cosmopolitan, en nog veel meer.

gravatar

Het enige wat ze begrepen is immigratie; het enige wat ik niet zo bedoelde.
Dezelfde kutwijven in Share, met hun materialistisch feminisme.