NOS / Shutterstock - Alexandros Michailidis

NOS / Shutterstock - Alexandros Michailidis

Het gaat helemaal mis in Nederland: kan dat ook hier gebeuren?

Op verschillende vlakken gaat het op dit moment helemaal mis in Nederland: de coronacijfers stijgen verder, de ziekenhuizen stromen vol, de straten staan vol relschoppers. De grote vraag hierbij is natuurlijk: kan dat ook hier gebeuren?

“Ik snap dat mensen zich zorgen maken”, zegt deskundige Bert Bokhoven. “Maar als het in Nederland gebeurt, hoeft dat hier echt niet ook die kant op te gaan. De situatie is toch anders. Mensen kunnen voorlopig met een gerust hart blijven carnavallen en feesten.”

Volgens Bokhoven heeft Nederland zijn zaakjes gewoon niet helemaal op orde. “Dat is bij ons echt anders. We hebben de beste gezondheidszorg en economie van Europa, die kunnen best tegen een stootje. En als zich onverhoopt toch problemen aandienen, zitten de experts er bovenop!”

Daar is tafelheer Guido van Weesterveld het met hem eens. “Natuurlijk, de beelden van de rellen en de verhalen van IC-artsen in Nederland zijn heel heftig. Maar dat gaat hier niet gebeuren. Nederlanders zijn toch een anders soort volk. Nee, ik geloof niet dat wij hier Nederlandse toestanden kunnen verwachten”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Publieke ruimte

Omdat ze een pas willen voor terrassen stonden ze nu bij een koffiekraam ook al te wijzen en laconiek gewichtig te doen en te dirigeren om voor de gezelligheid hun territorium af te bakenen en schuttingen te plaatsen zoals wat verder waar ik eerder wel eens kwam. Ik klaagde erover en de vrouw zei wij leven ons leven en jij het jouwe op jouw manier. Ik zei dat klopt niet. De man vloog gelijk naar dat terras, dat hoekje dat ze helemaal ingepakt hebben, om te kijken.

Aan Wilma
Net als jij over Jaap met die maat die me aanviel lachen ze erom als ik zeg dat de derde nu al agressief was. Als mensen ‘lol’ hebben ontdek je hun ware aard en hoever ze gaan in hun narcisme.
‘Dat pik ik niet’. Het niveau van officieel een klacht indienen als je een karikatuur hebt laten maken op het Rembrandtplein.
‘Sociale controle.’ Zo ontstaan de fascisten en bepalen ze individueel hun schuld.
——————
Mensen zien zich als ‘fysiek’ en denken dat ze enkel aansprakelijk zijn voor wat ze zeggen.
Maar 80 procent van de tijd leven ze op astraal gebied en gebruiken ze hun verstand niet.
Ze sucken op astrale sferen (het emotionele gebied), waar je bestaat in je slaap en na je dood, maar bij de meesten ook overdag. Egoïsme, privatisering en liberalisering draaien hierom. Dat zie je aan het niveau van dienstverlening, dat ze slapen.
Daarom zijn ze zo geobsedeerd met privacy die voor mij niet bestaat want ik weet het allemaal.
Wat betreft het seksleven van de Amerikaan. Iedere cultuur heeft er andere begrippen voor, in het Engels heet het ‘to sleep with’, dat ligt aan de basis van het commercialisme, want dat is wat ze zoeken, daarom zei ik dat ze saaie seks hebben. Ze slapen.

Reageer
gravatar

Zie je wel, er blijkt dus helemaal geen probleem te zijn. Misschien moeten we deze mensen een tweedehands Audi geven en hun neefjes over laten komen. Anders raken politiemensen nog werkloos.

gravatar

Ja, nuchter volk hè, Nederlanders!

Oh wacht, al 50% niet westerse allochtonen in de grote steden.

En nog flinke achterbleven gebieden w.b.t. religie.

Vrij veel tokkies overal.

Eh…

Voor je het weet vlieger er bakstenen door ambulance-ruiten, ofzo.

Reageer
gravatar

Inderdaad, geachte redactie, over alle onderwerpen dus OOK over wat er allemaal mis gaat in Nederland willen wij hier prof dr. ir. Bert Bokhoven (tevens een geweldige trendlistener) aan het woord. Dus niet een onbekende, neen, inderdaad Bokhoven, Bokhoven en nogmaals Bokhoven, dat is wat wij als lezers wensen. Geweldig dat u nu weer wat meer Bert Bokhoven aan het woord laat (die van Weesterveld kunt u een volgende keer wel buiten het artikel zetten) ga zo door, dan zal het u zeker veel abonnementen gaan opleveren!!