Shutterstock: GaudiLab

Shutterstock: GaudiLab

Social media-medewerker 👨 van nieuwsbedrijf 🗞️vindt dat je emoji 😜 in bericht 🇬🇫 moet stoppen 🐑

Een social-mediaredacteur ✍️ van een groot nieuwsbedrijf 💻vindt dat een bericht niet af is voor er meerdere emoji in de zin zijn gepropt🏃‍♀️.“Emoji in korte zinnen stoppen is een van de kernwaarden van dit bedrijf ✅ 💪”, zegt de redacteur. “Ook vind ik het persoonlijk erg leuk 😇.”

“Jammer 😐 dat er geen emoji in die zin staat”, zegt de social-mediamedewerker over het artikel waar een journalist de afgelopen weken aan heeft gewerkt. “Emoji ​​🙈 achter woord misschien? 🤣”

“Ik zie dat hier toeslagenaffaire staat, maar je moet begrijpen dat dat een erg lang woord is😥. Kunnen we daar niet iets aan doen? 😅 Misschien voor de Facebook-post alleen anders? 😛”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is mooi. Dan kan ik (aan mijn paspoort te zien Nederlands geboren te Doetinchem) dat ook. En wat jij zegt is fækê nēws, want ik liep net na het stappen toch echt langs de Royal Hasjkoning.

Geen leugens verspreiden Belg!

gravatar

Nee sukkel, dat is een afleidingsmanoeuvre. Je hebt al vrijwillig een dikke chip in je broekzak. We hoefden jullie alleen maar zo gek te krijgen om er mijn programma op te draaien. Hahahahahaha ik pak nu die etters uit de basisschool klas terug die meester Hugo het leven zuur maakte.