Wesley niet zeker of hij heeft gereageerd met biddende handjes of een high five

Wesley uit Groesbeek heeft zichzelf door een reactie op WhatsApp in enige onzekerheid achtergelaten. Het betrof een antwoord op een appje over een ingeslapen huisdier. Reageerde hij met biddende handjes of met een high five?

Wesley is nog altijd niet zeker van zijn zaak. “Ja shit, ik dacht dus te reageren met biddende handjes, maar het lijkt toch ook verdacht veel op een high five”, vertelt de 27-jarige twijfelaar. “Het is ook gewoon een irritante emoji want de ene keer wordt het geduid als :pray : en de andere keer als :highfive:” Het feit dat de persoon in kwestie niet meer reageerde op het antwoord van Wesley draagt ook niet bij aan zijn onzekere gemoedstoestand.

We hebben WhatsApp benaderd voor opheldering over de kwestie, en de conclusie is dat de twijfel over de emoji nu ook heerst op het hoofdkantoor in Californië.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *