Studio Speld

Studio Speld

Pascal verbloemt intense ergernis over collega door zin af te sluiten met emoji

Pascal heeft een toenemende hekel aan zijn collega Mariëlle, maar die intense ergernis verbloemt hij door regelmatig zijn zin af te sluiten met emoji. Het biedt een soort van uitkomst voor Pascal, die dagelijkse veel met Mariëlle communiceert via Slack.

“De deadline is dus morgen om 15:00, gaat het deze keer wel lukken? 📷”, aldus een verbitterde Pascal. Tien minuten later volgt hij zijn bericht op: “Dubbelcheck altijd ff of de klant nog in cc staat! 📷”. Na de “Hoooo oeps sorry” van Mariëlle heeft Pascal wederom zijn antwoord met emoji klaar: “Haha kan gebeuren, laten we scherp blijven tho 📷”. En zo gaat er weer een werkdag voorbij, waarop Pascal strooit met misleidend vriendelijke emoji vol schone schijn. Ondertussen heeft Mariëlle geen idee dat de nagelafdrukken in Pascals bureau met de dag toenemen.

Tegen half zes ramt Pascal zo hard op zijn toetsenbord dat het lijkt alsof hij een kernwapen probeert af te vuren. “Laten we morgen de meeting wel nog ff iets beter voorbereiden, Mariëlle! fijne avond 📷📷”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *