Shutterstock / Javidestock & Melinda Nagy

Shutterstock / Javidestock & Melinda Nagy

Collega heeft Derk afgelopen 24 uur al 391 appjes en mailtjes gestuurd met de vraag of hij Baby Reindeer al heeft gekeken

'En, heb je het al gekeken??', is het 82e mailtje die dag dat in de mailbox van Derk verschijnt. “Ik word er gek van”, vertelt de duidelijk aangeslagen Derk. “Het begon allemaal tijdens de lunch deze week. Een nieuwe collega vroeg of ik de nieuwe Netflix-serie ‘Baby Reindeer’ al had gezien. ‘Nee’ antwoordde ik. Ze greep me bij m’n arm en staarde zo m’n ziel in.”

Derk scrollt op zijn telefoon en laat een greep zien uit de eindeloze mailtjes en appjes die hij sindsdien heeft ontvangen; ‘Het is echt ZO’N goeie serie, ‘misschien kunnen we een keer samen kijken??’, ‘Wat vind jij van het einde van aflevering 2?’, ‘Laat me weten wat je er van vindt’, ‘Wist je dat de hoofdrol dit verhaal zelf heeft meegemaakt?? Dat is toch sick?’, ‘Martha acteert het ook zo goed he?’ Derk weet niet wat hij ermee moet. “Ik hoop dat het snel stopt. Ik zag net wel dat ze ook een Facebook-verzoek heeft gestuurd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *