Studio Speld / Naydiënne Bonifacio

Studio Speld / Naydiënne Bonifacio

Let’s go! Bedrijf gaat raket-emoji gebruiken🚀

Yes yes yes! 🚀 Een jong energiek bedrijf heeft groot nieuws: ze gaan de raket-emoji gebruiken. Dat laten ze weten in een post op LinkedIn.🚀

WOOH! 🚀 Let’s do this! 🚀 We gaan de stap maken. We gaan vanaf nu de raket-emoji gebruiken!🚀 Heel veel zin in. We blijven groeien, en dus moeten we blijven innoveren. Om zo onze community te kunnen blijven bieden wat op dat moment nodig is: een raket emoji. 🚀Dit jaar doen we het. 🚀2023.🚀 Raket-emoji.🚀


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een niet nader te noemen trainert uit de Feijenoord (na 1971 geschreven met een Y na de successen van Barry Hughes) cornert vroeg mij in de kleedkamer vooraf aan de wedstrijd bij het goed passend maken en krijgen van de kousen; “Heb jij rocket science gestudeerd”? “Nee” was t korte en duidelijke antwoord, Zolang ik op het voetbalveld sta, ben ik sportief en veilig en met genoeg koffie, limonade en mogelijk zelfs met bier en blijf ik hier nog even, “Dat is ver boven mijn pet, werk parttime om 3 keer per week te kunnen trainen.”

Reageer