Studio Speld

Studio Speld

Nieuwste interieurtrend in Nederland: zwarte stalen vloer met visgraat deuren

Alle interieurstylisten, designers en toekomstige kijkers van vtwonen zijn het eens over dé nieuwste woontrend: visgraat deuren en een vloer gemaakt van zwart staal en glas. “Een moderne en originele verademing”, aldus Bernadette op Pinterest.

Voor wie een unieke woning wil en inmiddels kotsneigingen krijgt van jaren ‘30 woningen met meer glas-in-lood dan de Sint-Janskerk in Gouda, is er hoop. Hoop in de vorm van parket op je deur, deurverwarming en een stoere vloer waarmee je door het glas de kruipruimte ziet liggen.

Ook Bob uit Scherpenzeel is om: “Bij mijn buren ligt zo’n visgraat vloer, met zwarte stalen deuren en een zwarte keuken. Ieder zijn ding, maar het is vreselijk mainstream en zo ben ik niet. Met visgraat deuren laat je zien dat je kiest voor een karakteristieke look and feel, in plaats van meegaan met al die industriële en hippe woonhypes”.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die deur vind ik wél mooi. De vloer zou mooi zijn als het een witte gietvloer was. Meubels en accessoires het best direct naar de Kringloop. Vervangen voor één enorme Rode Zitzak en daar werkelijk alles op doen. Dat is beter!

Reageer