De Speld

De Speld

Huisgenoot zegt de hele tijd dat er muizen zijn

Een groot mysterie voor de 23-jarige Siem toen hij vanochtend zijn koelkast opende: er was een grote hap uit zijn stapel met plakken kaas genomen. Zijn huisgenoot kwam al snel met de verklaring: “Er zijn muizen.”

“Ja ouwe, die muizen zijn helemaal crazy tegenwoordig”, zegt de huisgenoot met volle mond. “Ik zag er laatst twee samen een pot pindakaas opendraaien met behulp van een elastiek, dus een bakje openen in de koelkast lukt ze vast ook wel. We moeten er echt even wat tegen doen denk ik zo, want dit is vies man. Misschien moeten we even de ongediertebestrijding bellen?”

Siem denkt even na en begint dan toch de twijfelen. “En mijn lege flessen shampoo in de badkamer dan? Douchen de muizen ook?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De familie Van De Buren is naar Indonesië gevlogen voor een welverdiende vakantie en om daar meteen het klimaat en de regenwouden te redden.

Ze vliegen a.s. zondag met z’n allen naar Glasgow om de klimaatconferentie te bezoeken en daarna een rondrit per autobus door de Schotsen hooglanden te maken.

Ik vind namens redactie en lezers van De Speld het onfatsoenlijk dat deze bekende familie ons in de steek laat zonder onze toestemming.

Reageer
gravatar

Zeur toch niet zo man. Als het je niet bevalt schrijf dan zelf leuke artikelen als je het beter kan. Wees niet zo’n sussy baka!