Studio Speld / Shutterstock / Jarretera

Studio Speld / Shutterstock / Jarretera

Nieuw: Calve 100% hele pinda’s

Een nieuwe product van Calvé is sinds deze week te vinden in de schappen van de supermarkt: Calve 100% hele pinda’s. “Voor mensen die van pindakaas met stukjes houden en die dan ook daadwerkelijk alleen stukjes willen hebben”, aldus een woordvoerder van Calvé.

“Je strooit het zo over je broodje, geen mes voor nodig.” Klachten dat de 100 % hele pinda’s niet zo smeuig zijn als andere varianten werpt Calvé van zich af. “De smeuïgheid ontstaat in je mond, bij het kauwen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is reclame. Daarvoor had moeten worden gewaarschuwd!
De Reclamecodecommissie

Dit bericht is niet geschikt voor kinderen. Daarvoor had moeten worden gewaarschuwd.
De Kinderbescherming

Dit product kan alleen door apen worden genuttigd. Daarvoor had moeten worden gewaarschuwd.
Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit

Reageer
gravatar

De geschenken van de natuur zijn kostbaarder wanneer ze op natuurlijke wijze worden ontvangen. Het is essentieel om te erkennen in welke mate de natuur de evolutie ondersteunt. Dwingen is fanatiek handelen, of met andere woorden, tegen de natuur in.

Reageer