Shutterstock: Prostock-studio - Tupungato - Lobroart / Studio Speld

Shutterstock: Prostock-studio - Tupungato - Lobroart / Studio Speld

Opgelet: opening herfsttafel Bas (4) uitgesteld

Belangrijk nieuws voor de bezoekers voor de herfsttafel van de 4-jarige Bas uit Rijnsburg: de opening is met onbepaalde tijd uitgesteld. Reden hiervoor is het feit dat veel bomen nog groen en vol in blad zijn en er daardoor weinig oogst is voor de tafel.

“Normaal kan ik zeker in de laatste week van oktober al open, maar dit jaar zit het niet mee”, legt Bas uit terwijl hij naar zijn karige tafel kijkt. “Het zal wel weer aan klimaatverandering liggen zeker. Ik hoop dat ik snel weer open kan, want dit is triest voor iedereen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *