Wikimedia Commons Wer-Al Zwowe CC BY SA 3.0

Wikimedia Commons Wer-Al Zwowe CC BY SA 3.0

Doodeng: Wij namen shambala en voelden ons één met Giel Beelen

Er is veel commotie ontstaan over het kruidengoedje shambala dat door Giel Beelen wordt gepromoot. Wij wilden ons ook dieper verbonden voelen met onszelf en besloten het goedje ook in te nemen. 

Als we het flesje binnenkrijgen stijgt de spanning. ‘Find your true essence’ staat erop. Het is jaren geleden dat we iets hebben gevonden in onszelf, laat staan de essentie. We kunnen niet langer wachten en druppelen de boel naar binnen. Eerst voelden we een soort van duizeligheid, we gingen heel lekker. Maar toen begon Tom ineens steeds sneller te praten en een beetje uit de hoogte te doen. Hij wist opeens hoe alles zat. Snel volgden andere collega’s met zinloze woordenstromen om elkaar af te troeven. Iedereen wist hoe het zat. Langzaam begon het te dagen: we voelden ons één met Giel Beelen. We waren in een keiharde bad trip beland. 

Gelukkig kwam de kakofonie van betweters ook goed van pas om uit de trip te komen. Tom zei dat je gewoon een liter verse jus d’orange moest drinken en de stoot van vitamine C zou je uit de trip halen. Als malloten gingen we jus persen en volle glazen atten. Een half uur later ging het gelukkig weer beter. 

We willen iedereen waarschuwen voor dit middel. Op de bijsluiter zou duidelijk vermeld moeten worden dat je je één kan gaan voelen met Giel Beelen. Dat kan in sommige gevallen levensgevaarlijk zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *