Shutterstock / David Ferencik

Shutterstock / David Ferencik

Vrouw dankzij bluetooth overtuigd dat ‘alles met elkaar verbonden is’

“Alles is met elkaar verbonden”, murmelt Karin (44) opgelucht. “Vroeger twijfelde ik daar nog weleens aan maar sinds ik een hele rits bluetooth-speakers door het huis heb staan, weet ik het zeker. Alles is écht met elkaar verbonden.”

“Vroeger dacht ik dat dingen op zichzelf stonden. Actie-reactie? Oorzaak-gevolg? Echt dikke onzin”, zegt Karin. “Maar dankzij bluetooth zag ik het ineens met eigen ogen: je bent onderdeel van een groter geheel. Je bent niet alleen. Je bent verbonden. Met de ander. Onderling. Met elkaar. Zonder draadjes, maar toch: verbonden. Wow.”

Om zichzelf aan deze mooie boodschap te blijven herinneren, heeft Karin haar hele huis volgezet met bluetooth apparaten. “Ik doe niks meer handmatig of met snoertjes. Als je eenmaal het licht gezien hebt, dan wil je niet terug naar het donker.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *