HeukersMedia / Shutterstock

HeukersMedia / Shutterstock

Helaas: we kunnen de liedjes van Marco Borsato gewoon blijven luisteren

Tot groot verdriet van veel radioluisteraars zullen de liedjes van Marco Borsato voorlopig nog te horen zijn op de radio. De zaak tegen de zanger is gisteren geseponeerd, verschillende radiostations hebben daarmee aangekondigd liedjes van hem te blijven te draaien.

Qmusic radio-dj Mattie Valk zegt dat Borsato onontkoombaar is. “‘Waarom Nou Jij’, ‘Samen Voor Altijd’, ‘Ik Leef Niet Meer Voor Jou’, ze komen allemaal weer voorbij op momenten dat je er niet op zit te wachten. In de supermarkt als je een pak dubbelvla uit de schappen pakt, in je brakke auto zonder bluetooth als je geliefde het net uit heeft gemaakt en als er bij de buren geschilderd wordt met de speakers aan en je net wilde masturberen. Marco blijft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben alleen maar heel blij, ik heb nooit iets geloofd van de beschuldigingen en ben nooit gestopt zijn mooie muziek te luisteren. Fijn datt weer “mag”

Reageer