3FM

3FM

Coen en Sander in rouw tijdens laatste Coen en Sander-show: “Hahahaha”

Vanmiddag is een einde gekomen aan de Coen en Sander Show. Sander Lantinga en Coen Swijnenberg waren zestien jaar lang te horen op 3FM en Radio 538, maar een paar weken geleden besloot Talpa te stoppen met het programma. Het duo verkeerde vanmiddag tijdens hun laatste uitzending in een flinke rouwstemming: “Hahahaha.”

“Hahahaha”, aldus een zichtbaar aangeslagen Sander. “Dit is verschrikkelijk, haha. Toch zestien jaar van je leven. Liet jij nou een boer, Coen? Haha! Nee, verschrikkelijke dag. Kapot van.” Coen boert instemmend. “Hahaha. Inderdaad.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zestien jaar oprispingen en flatulenties voor de radiomicrofoon. Die Sander en Coen zijn de pubers gebleven die ze zestien jaar geleden waren.
Dat is allerminst grappig voor volwassen mensen, Thom!