Youtube / Top 2000 Replay

Youtube / Top 2000 Replay

Hoog eindigen in de Top 2000? Vandaag is dé dag om dood te gaan

Artiesten die hoog in de Top 2000 hopen te eindigen kunnen mogelijk hun eigen lot bezegelen. Volgens kenners is vandaag dé dag om dood te gaan, en jezelf daarmee in de top van de Top 2000 te lanceren.

“Hoe tragischer de dood, hoe beter”, aldus NPO Radio2-dj Ruud de Wild. “Vorig jaar profiteerde Olivia Newton-John ontzettend van haar dood, wat leidde tot haar rentree met Hopelessly Devoted To You op nummer 1167.” De weg lijkt dus hartstikke vrij te liggen voor artiesten die jagen op hoge noteringen, maar dan moeten ze wel opschieten.

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *