NPO / Radio 2

NPO / Radio 2

Deze hele week luister je naar de 500 prima nummers aller tijden

De Top 2000 zendt dit jaar voor de 25e keer de lijst der lijsten uit. Een mooie gelegenheid voor feest. Ze vieren het deze week groots door de 500 prima nummers aller tijden te draaien. “500 nummers die het altijd al net niet zijn; prachtig om daar dit jubileum mee te vieren.”

De Extra 500, zoals de lijst van de nummers 2500 tot 2001 heet, is een cadeau aan de luisteraars. Zij worden deze week van maandag tot vrijdag getrakteerd op nummers zoals Hallo van Antoon en Hou Van Mij van de 3JS. “Met nummers waar niks mis mee is, willen we de luisteraars hartelijk bedanken voor hun trouwe steun”, zegt zendermanager Peter de Vries. “We geven ze in de koude decemberdagen een aardig muziekje, waar je geen last van hebt als je het op de achtergrond aan hebt staan."

Voor artiesten die de Top 2000 altijd net aan hun neus voorbij zien gaan, is De Extra 500 al helemaal een geschenk. “Het is vooral leuk voor vrouwen en niet-witte artiesten die nu eindelijk iets meer kans maken om ook in een lijst te komen”, zegt de Vries. “Rihanna bijvoorbeeld staat met 5 nummers in De Extra 500. Prima.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *