Rituals stapt in fakkelbusiness en introduceert geurfakkel

Het Nederlandse cosmeticabedrijf Rituals ziet naar aanleiding van de toenemende populariteit van fakkels een gat in de markt. Om het ‘gemoedelijke’ actievoeren nog sfeervoller te maken introduceren zij de geurfakkel. De eerste lijn, met als overkoepelende naam The Ritual of Protesting, verschijnt deze week.

“We hebben natuurlijk al een grote hoeveelheid geurkaarsen, maar waarom zouden we daar stoppen?“, zegt Rituals-woordvoerder Amber Jasmine. “Een protest heeft veel audiovisuele prikkels. Met geurfakkels zorgen we ervoor dat het reukorgaan ook wordt gestimuleerd tijdens een demonstratie. Zo wordt protesteren echt een totaalervaring. Bovendien hebben wij ‘warmte’ hoog in het vaandel staan. Het was dus een logische stap voor ons om te maken.”

Rituals heeft inmiddels verschillende geuren aangekondigd, waaronder: ‘Intimidation & Relaxation’, ‘The Scent of Twente’, ‘Magical Manure’, ‘Conspiracy Delicacy’ en ‘Boreal Rituals’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *