Shutterstock / Alena Ozerova

Shutterstock / Alena Ozerova

Student gaat vandaag mentaal beginnen aan studieopdracht

Al weken moet de 22-jarige Jurre een opdracht voor zijn studie inleveren. Tot nu toe is hij er nog niet aan toegekomen, maar nu de deadline morgen nadert is het zover. “Nu ga ik echt beginnen. Mentaal dan.”

Jurre ligt in bed en denkt aan zijn agenda waar de opdracht in staat: “Dat is stap één. Als je daar al niet aan denkt, dan heeft het ook geen zin om verder mentaal aan die hele opdracht te beginnen.” Jurre gaat iets rechterop in bed zitten. “Nu ik aan de opdracht gedacht heb, is het mentaal afmaken ervan een eitje.” Jurre zet een nieuwe aflevering van Lucifer aan. “Ik ben al zo goed begonnen. Hoog tijd voor een pauze.”Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Weer zo’n bericht in de De Speld uit een dagboek van een van de redacteuren. Daar moet de redactie mij niet mee lastig vallen.
Doe mij maar betrouwbaar nieuws, zoals herhaaldelijk wordt beloofd. En belofte maakt schuld!

Dus nul komma nul sterren.

Reageer