Mentor Karel helpt studenten het allemaal lekker zelf uit te zoeken

Mentor Karel helpt studenten het allemaal lekker zelf uit te zoeken

Mentor Karel helpt studenten het allemaal lekker zelf uit te zoeken

Mentor Karel van het Bredero-college laat zijn studenten het lekker allemaal zelf uitzoeken. “Zo fijn als je dat voor een ander kan doen.”

Karel is blij dat hij zijn studenten op zijn manier kan ondersteunen. “Er zijn enorm veel dingen waar studenten zoekende in zijn. Vaak worden ze totaal niet geholpen." Karel zucht. “Daarom help ik ze graag deze problemen zelf uit te zoeken.”

Of een student nu vraagt waar de toiletten zijn, of er een vertrouwenspersoon is of wanneer de volgende toets is: mentor Karel weet wat hem te doen staat. “Goed dat je hiermee naar mij komt”, zegt hij tegen een studente die hem hoopvol aankijkt. “Dat zou ik echt even lekker zelf uitvogelen. Kop op, hè!” Karel kijkt de klas rond. “Nou, wie was er dan?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zeer treffend, al in 1972 is deze idioterie van “zoek het zelf maar uit” begonnen.
Coaches, chefs e.d. deden plotseling niets meer, zonder enige toelichting en je moest maar zelf concluderen dat je het kennelijk opeens zelf moest uitzoeken.
Zeer kwalijk omdat daardoor mensen de vernieling in zijn gegaan, ook letterlijk.

Reageer
gravatar

Als je elke maand een extra inkomen wilt verdienen… zoek dan niet verder! Dit is een geweldige kans voor iedereen om $ 22.537 tot $ 29.468 per maand te verdienen terwijl ze in hun vrije tijd op hun thuiscomputer werken … Ik doe dit voor 2 maanden en vorige maand verdiende ik mijn eerste salaris! !!! Meer informatie over deze website…

>>>> https://earningforusahere.gq/home-jobs-here