X

X

Nieuwe trend onder middelbare scholieren: extreem klein notitieblokje

Er is een opvallende trend onder middelbare scholieren gaande. Veel scholieren dragen een extreem klein notitieblokje bij zich. Dit notitieblokje dragen vooral veel jongens tussen de 13 en 18 jaar bij zich. Wat is hier aan de hand?

“In tijden van digitalisering zou je verwachten dat een papieren notitieblok vervangen wordt door iets zoals een iPad of een ander elektronisch apparaat. Maar het notitieblok is weer helemaal terug, alleen dan extreem klein”, zegt lerares Marloes van het Montessori College. “Mijn collega’s en ik denken dat deze jongens milieubewust zijn en papier willen besparen door papier te microdosen ofzo haha? Nou ja, wat het ook is, het kan geen kwaad denk ik. Het heeft gelukkig een keer niet met drugs of TikTok te maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *