Moeten leraren meer hetero leerlingen pesten?

Moeten leraren meer hetero leerlingen pesten?

Moeten leraren meer heteroleerlingen pesten?

Uit een onlangs verschenen onderzoek is gebleken dat Lhbti+-jongeren vaker dan heteroseksuele jongeren worden gepest door leraren. Dat roept automatisch de vraag op: moeten leraren meer hetero leerlingen pesten?

Jaap ten Broeke, docent Natuurkunde en tevens ervaren pestkop, vindt dat hetero leerlingen net zo vaak gepest moeten worden als Lhbti+-leerlingen: “Zelf ben ik daarom dit jaar begonnen met het pesten van de heteroseksuele Ruben uit 3A, met die onverzorgde huid. Die maakt vanaf nu alleen nog maar toetsen op blauw papier! En ook Marieke uit 2B ga ik vanaf maandag pesten. Zij heeft een wijnvlek én is hetero. Dubbel pech.”

Ook demissionair onderwijsminister Arie Slob heeft laten weten dat er een actieplan komt om meer aandacht te genereren voor het pesten van hetero leerlingen: “We gaan alles op alles zetten om te zorgen dat alle leerlingen op scholen gelijk behandeld worden. Heb jij als leraar ook een hetero leerling in de klas met een lelijke bril of een rare stem? Wees niet langer stil, maar spreek je uit!”

Psst! Mocht je na het lezen van dit artikel denken: ik ben of ken zo’n hetero leerling, schakel gelijk de directie van jouw school in! Dan kunnen zij in alle vertrouwelijkheid de leraren van jouw school op de hoogte stellen zodat ook zij weten wie ze moeten hebben.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die trafo’s moeten toch groter vanwege al die Electro auto’s. Die zorg kan het best met 92 miljard minder, met hulp van het bedrijfsleven natuujlijk. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA