Shutterstock / victoras

Shutterstock / victoras

Inleveractie: dit weekend kun je al je zwart geld anoniem bij ons inleveren!

'Zet het in een sporttas bij ons kantoor en we hebben het nergens meer over'

Het bezit van zwart geld is verboden en kan dus voor behoorlijk wat hoofdbrekens zorgen. Wat als iemand erachter komt? Bijvoorbeeld de belastingdienst? Dan zou je zomaar een flinke straf kunnen krijgen. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat je er vanaf wil zijn. En helpen je daar graag bij: dit weekend kun je al je zwart geld inleveren bij ons kantoor, in het kader van de actie 'Zwart geld maakt jou niet gelukkig.’

Inleveren kan gewoon anoniem, in een sporttas of een vuilniszak. Bel even aan, dan wacht onze redacteur Jop even 15 seconden met de deur openen, zodat jij je uit de voeten kunt maken. Hij zorgt voor verdere, correcte afhandeling van het geld. Geen vragen, geen gedoe, geen straf. Wel een schone lei.

Staat je zwart geld op een geheime bankrekening of lukt het om een andere reden niet om je geld cash in te leveren? Scan de QR-code in het plaatje onder dit bericht en Jop wijst je de weg.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja Erno-BE, ook ik ben voor m’n werk op pad. Moet toch af en toe controleren of die Trusts nog wel te vertrouwen zijn!

gravatar

Mijn zwarte geld laat ik mooi in ouwe sokken onder mijn matras liggen.
Als ik mijn geld op een spaarrekening krijg ik geen rente, maar moet ik vier procent rente betalen aan grijpgrage belastingmedewerkers. En dan maar klagen over hun salaris. Een stelletje dieven zijn het!

Maar weggeven aan De Speld? Ik kijk wel uit! Dan moet ik van Jop een vage kennis worden. Vaag genoeg voor de belastingdienst, zodat de directeur van De Speld ongestraft rijk kan worden. van mijn geld!.

Reageer
gravatar

Lieve Betsie, jij bedoelt natuurlijk dat jij oma natuurlijk NIET kan tegenspreken. Wij zitten in hetzelfde schuitje als alle familieleden.

Het kan gewaagd zijn om een oordeel te vellen over dit artikel. Oma zou het met mijn waardering niet eens zijn en dan… weet je wel.

Alexander, ik hoop dat je er begrip voor hebt.

gravatar

Oma niet tegenspreken? Waarom niet?. Over de eerste 50.000 € in haar sok zou ze 0 (NUL) procent belasting betalen. Over de volgende 100.000€ ongeveer 1% belasting. Voor zij aan die 4% komt moet ze beschikken over een vermogen en dus een sok, die zelfs de grootste reus niet meer past. Uiteraard heeft oma genoeg geld om een enorme batterij sokken bij de Wibra te kopen. Dat zal wel lekker slapen onder dat matras. En alle reaguurders zitten in het zelfde schuitje met flinke erfenissen. Zielig!!! Wat heeft de Speld gefortuneerde vrienden (vage kennissen?).