WNL

WNL

Remkes verzoekt partijleiders hun smoel te houden zodat hij rustig kan werken

Johan Remkes heeft de partijleiders die bij hem langs zijn gekomen dringend verzoekt hun smoel te houden. De informateur hoopt op die manier rustig te kunnen werken.“Dat kakelt maar door over lijnen van de inhoud en blokkades en bouwstenen, ik word er horendol van”, aldus Remkes.

“Zo komt een mens nooit aan zijn werk toe. Ik heb van de Tweede Kamer een belangrijke opdracht gekregen, dan wil ik daar ook serieus mee aan de slag. Maar dat lukt voor geen meter met al die oelewappers in mijn kamer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach een klein foutje bij het veranderen van de zin van tegenwoordige tijd naar verleden tijd of andersom. Wie maakt er niet af en toe een foutje?

Mijn familieleden staan er zelfs bekend om. Als het maar leesbaar blijf, daar gaat het per eind van rekening courant om.

gravatar

Juist: als het maar leesbaar blijf. Goed, ik maak hier geen opmerkingen meer over, en dan gaat u niet meer zeuren over het in beeld brengen van jonge vrouwen met make-up, lijkt u dat wat?

gravatar

Ik wil toch een kleine aanvulling geven als het mag.
De heren Rutte en Van Haersma Buma en mevrouw Kaag kakelden voor hun beurt alsof het een lieve lust is door elkaar heen. Zonder naar elkaar te luisteren!